„ARENA“ SE SPREMA ZA ATLETSKI SPEKTAKL Seksi kraljice stižu u Beograd

Beograd će od 3. do 5. marta biti centar atletskih dešavanja.
Ivana Španović (Srbija)
U srpsku prestonicu će zbog Evropskog prvenstva u dvorani doći najbolji predstavnici „kraljice sportova”, a mi smo se za ovu priliku potrudili da vam izaberemo – najlepše.
Svakako da je naša Ivana Španović bez premca, ali ćete svi brzo moći da se uverite da ima i prelepe drugarice i koleginice. Ako bismo birali najseksepilniju disciplinu, ne bismo imali težak zadatak, skakačice udalj su nekoliko „koplja” ispred ostalih.
Džasmin Sojers (Velika Britanija)
Pored Ivane, ukras Šampionata u Beogradu biće Ruskinja Darija Klišina. Srpsku prestonicu je već dobro upoznala i Britanka Džasmin Sojers, kojoj su naši građani već delili komplimente kada je nedavno skakala na improvizovanom zaletištu na Terazijama.
Kristin Gijeriš (Nemačka)
– Ljudi u Beogradu učinili su da se osećam zaista posebno! Baš sam se dobro provela, rado ću opet doći – rekla je tada Džasmin.
Nemice su u skoku udalj oduvek imali atraktivne devojke, a ovog puta je njihova najlepša predstavnica Kristin Gijeriš. Čast sprinterki braniće Kipranka Ramona Papajoanu, koja će na radost publike, takođe pokazati svoje adute.
Pred vama je prvi izbor najlepših atletičarki, ima vremena da predstavimo još mnoge lepotice. U „Beogradskoj areni” nastupiće 1.090 takmičara iz 48 zemalja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: